دبیرکل حزب‌الله لبنان: جنگ‌ها با هدف تحقق طرح «اسرائیل بزرگ» انجام می‌شود هرتزوگ خواستار جلوگیری از انتخابات مجدد شد شمارش آرای عادی انتخابات اسرائیل به پایان رسید / ائتلاف نتانیاهو ۵۳ کرسی به دست آورد فرار فلاویو بولسونارو به آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل امیر قطر: منطقه در حال گذراندن روز‌های سختی است نتایج انتخابات اسرائیل فردا اعلام می‌شود رسانه‌های عبری: درخواست لیکود برای تمدید زمان رأی‌گیری رد شد التماس بن گویر و نتانیاهو برای شرکت اسرائیلی‌ها در انتخابات پزشکیان در دیدار با پوتین: بدون وابستگی به آمریکا می‌توانیم مشکلات منطقه را حل‌وفصل کنیم پوتین در دیدار با پزشکیان: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی

دیدار رهبران آلمان و آمریکا در کاخ سفید

دیدار رهبران آلمان و آمریکا در کاخ سفید رهبران دو کشور آلمان و آمریکا روز پنجشنبه در کاخ سفید با یکدیگر ملاقات و رایزنی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۲۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 13
کد خبر: ۹۵۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر  «آنگلا مرکل» و «جو بایدن» رهبران آلمان و آمریکا، روز پنجشنبه در کاخ سفید با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، انتظار می‌رود رهبران دو کشور در خصوص پاره‌ای از مسائل به ویژه خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا و همچنین مساله چین با یکدیگر به رایزنی بپردازند.

همچنین موضوع برگزاری نشست مشترک با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و رهبران کشورهای آلمان، فرانسه و انگلیس که از آن به عنوان ابتکار عمل آنگلا مرکل یاد می‌شود نیز از جمله موارد احتمالی دیگر در دستور کار نشست مشترک صدراعظم آلمان و جو بایدن خواهد بود.

این در حالیست که «در پی اعمال تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو، دیمیتری پسکوف» در واکنش به تلاش‌های مرکل برای برگزاری نشست مشترک میان رهبران اروپا و روسیه و تناقض عملکرد بروکسل با این تلاش‌ها گفت: نقطه نظرات در اتحادیه اروپا در خصوص روابط با روسیه با یکدیگر متفاوت هستند. ابتکار برلین و پاریس برای ایجاد ارتباط با روسیه مورد حمایت بسیاری از اعضای اتحادیه اروپا نیست.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار